Hallitus

Hallituksen kokoonpano 2017-2018

Puheenjohtaja Mika Eriksson

Puheenjohtajan vastuualueet: talouden seuranta, avustukset, kenttävuorot, yhteydenpito ja seuran edustajana toiminen Suomen Sulkapalloliiton suuntaan, jäsentiedotus. Lisäksi rahastonhoitajan tehtävät oman toimen ohella.

Olen itse pelannut sulkapalloa lapsuudesta saakka. Olen myös kilpaillut aktiivisesti muutamaa välivuotta lukuunottamatta ja tällä hetkellä oman "sulkapallouran" seuraavana isona tavoitteena seniorien EM-kisat 2018;). Seuratoiminnan osalta tavoittena on olla mukana rakentamassa Drivestä Suomen laadukkainta ja isointa yksilölajiseuraa. Työelämän puolella olen sarjayrittäjä ja tällä hetkellä luovalla tauolla miettimässä seuraavaa vaihetta.

Yhteystiedot: puheenjohtaja(at)drive.fi, 040 3433 352.

Varapuheenjohtaja Pertti "Pepe" Salonen

Varapuheenjohtajan vastuualueet: puheenjohtajan avustaminen seuran kehittämisessä, strategiassa sekä toimintasuunnitelman toteutuksessa. Olen aloittelevan sulkapalloilijan vanhempi. Poikani sai tuntumaa Drive:n toimintaa kesällä 2017 kesäleirillä ja liittyi seuraan syksyllä 2017. Nuorempana kokeilin sulkapalloa muiden pallopelien rinnalla ja nykyisin lajista on tullut yhteinen isä-poika-harrastus. Työelämässä olen aina ollut teollisuuden ja palveluiden parissa, kansainvälisessä ympäristössä.Yhteystiedot: pertti.a.salonen(at)gmail.com, 040 558 8210

Sihteeri Heikki Kontro

Vastuualueet: kilpailujen järjestäminen, linkki pelaajien ja hallituksen välillä. Treenaan sulkapalloa suhteellisen aktiivisesti ja kilpailen myös kansallisella tasolla. Sulkapallo ei valitettavasti kuitenkaan ole päätoiminen elinkeinoni, joten teen päivisin muita töitä ja opiskelen lisäksi työnteon ohella. Driven hallitustyöskentelyyn pyrin huonojen vitsieni lisäksi tuomaan pelaajien näkökulmia käsittelemiimme asioihin.

Jäsen Iiro Suomalainen

Vastuualueet: seuran järjestämien kisojen organisointi (Drive eliitti joulukuussa 2017 ja Drive Seniori eliitti ja kansallinen juniorikisa toukokuussa 2018).Urheilen itse sulkapallossa SM-tasolla. Seuratoiminnan kehittämisessä minua kiinnostaa erityisesti resurssien käytön tehokkuuden parantaminen.

Jäsen Juhana Laine

Vastuualueet: seuran kotisivuprojekti, kilpailujen järjestäminen. Olen ollut seuran jäsen 2000-luvun alusta ja hallitustoiminnassa mukana useamman vuoden. Arki pyörii IT-järjestelmäkehityksen parissa Maanmittauslaitoksella. Vapaa-aikani vietän kuntosalilla, kitaraa soitellessa, ja kesäisin golfatessa. Oma palloilu kentillä on useamman vuoden ollut tauolla, mutta haaveena on joku kaunis päivä päästä taas pelikentille.Yhteystiedot: laine.juhana(at)gmail.com, 040 5523 275.

Jäsen Jussi Hakamäki

Vastuualueet: strateginen suunnittelu ja seuran kehittäminen. Puheenjohtajamme sanoin olen Jyväskylän "lahja" Drivelle, seuran jäsen olen ollut vuodesta 1986. Aluksi kilpapelaajana valioluokassa ja sitten seuran aktiivina mm. puheenjohtajana 1996. Nyt taas tauon jälkeen mukana aktiivisesti sekä pelikentillä että seuran tominnassa muutenkin. Päivätyöni on Nokialla globaalissa ympäristössä IT-asioiden parissa. Yhteystiedot: jussi.hakamaki(at)elisanet.fi, 050 4830872

Hallituksen rooli

Seuran toimintaa ohjaa ja valvoo seuran jäsenten valitsema hallitus, johon kuuluvat puheenjohtaja ja viisi jäsentä. Seuran taloutta valvoo ja ohjaa rahastonhoitaja joka on normaalisti joku hallituksen jäsenistä. Hallituksen tehtävä on koordinoida seuran toimintaa sekä huolehtia päätöksenteosta ja taloudesta.

Hallitus kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Seuran päärahoituslähteet ovat sekä jäseniltä perittävät jäsen- ja kausimaksut, kaksi kertaa vuodessa järjestettävistä kilpailuista saatavat tulot sekä Helsingin kaupungin toiminta-avustus. Lisäksi seuralle on myönnetty keväällä 2017 opetus- ja kulttuuriministeriöltä seuratukea lasten ja nuorten nuorisopäällikön palkkaamiseen. 

Seura elää vapaaehtoistoiminnasta

Seuran toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Hallituksen vastuulla on organisoida vapaaehtoistyö siten, että toimintaa voidaan jatkuvasti kehittää jäsenistön eduksi. Pyrimme säännöllisesti informoimaan tehtävistä, joihin osaamista tarvittaisiin. Tällä hetkellä tarvetta on erityisesti seuraavissa toiminnoissa:

- Tiedottaminen

- Jäsenhankinta

- Vapaaehtoistoimminan kehittäminen

Mikäli sinulla on osaamista ym. asioista tai sinulla on ylipäänsä halua olla kehittämässä seuran toimintaa vaikka vain 1 tunnin kuukaudessa niin ole yhteydessä Mikaan (040-3433 352, puheenjohtaja@drive.fi).